Так ...дійсно....у чомусь я не правий,але у чомусь правий.....і це моя з нею справа,тут їй декілька людей казало те,що я сказав....але вона відповіла тільки мені....
та невже? я сліпий?
VINEMO - ФОРУМ ВИННИЦКИХ ЭМЕРОВ \ VINNITSA EMO FORUM |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » VINEMO - ФОРУМ ВИННИЦКИХ ЭМЕРОВ \ VINNITSA EMO FORUM » БеСпРеДел » мультики Nickelodeon
Так ...дійсно....у чомусь я не правий,але у чомусь правий.....і це моя з нею справа,тут їй декілька людей казало те,що я сказав....але вона відповіла тільки мені....
та невже? я сліпий?
Я незннаю,тобі видніше..)
мені видніше, шо жить тобі на цьому світі більш не миліше
мені видніше, шо жить тобі на цьому світі більш не миліше
Тшш.......чому ж так зразу?...
І я не збираюся перед тобою виправдовуватися....
так як писав те,що вважав запотрібним...
інтернет являється простором,який не належить нікому...на цей простір також діють закони про свободу слова....
чхати я хотів на твої вважання
Ну ось....Сам верзеш чорт зна що....не розібравшись в ситуації....якщо ти мені написав,то ти це з якоюсь метоф зробив....так?....ну ось....я бесідую з тобою...
.......
если ты имеешь в виду что я не права...так прочитай мой пост про мультики и сразу следующий ее...
просто Гайдамака странный...и это слабо сказано...
все закончили флуд...это тема про мультики а не прото кто на кого что сказал......
Сегодня перед тестированием с утра смотрел Никелодеон,такой радый был,полгода уже мульты не смотрел
Сегодня перед тестированием с утра смотрел Никелодеон,такой радый был,полгода уже мульты не смотрел
хоть что-то Антона развеселило
Вы здесь » VINEMO - ФОРУМ ВИННИЦКИХ ЭМЕРОВ \ VINNITSA EMO FORUM » БеСпРеДел » мультики Nickelodeon